Varia - Benefiets

Thans verzorgen wij ook Nepalese lessen voor kinderen van Nepalese afkomst die in Brugge wonen.  In het Noord-Zuidcentrum van de Stad Brugge krijgen zij iedere zondag door een Nepalese vrijwilligster-leraar een tweetal uurtjes gratis les aangeboden om ook hun moedertaal schriftelijk onder de knie te krijgen.

Benefiet Met de Kerun Vereniging

Onze benefiet op 8 april in Evergem is helaas al uitverkocht maar hier is al een volgende:

Welkom op 11 juni van 12:00 tot 19:00 uur
Parochiezaal Heyenbeek, Verbrande Brug te Grimbergen

Er is info over Nepal en onze projecten, een artisanale verkoopstand en een diverse Nepalese hapjes en walk-in diner.

Dit in samenwerking met de Kerun vereniging uit Grimbergen waar je ook kunt reserveren (www.kerun.be); bij Hedwig Racquet 0475 897556 of Eddy Goemans 0479 858453 of bij Himalayan Projects vzw 050385704, 0488 380277 of himalayanprojects@gmail.com

Nepal in de kijker.

Himalayan Projects vzw en Dr. Jan Dryhoel presenteren:

Nepal in de kijker.

Een gevariëerde avond met een voordracht over Nepal en onze projecten in het algemeen.  Een getuigenis van Dr. Jan Dryhoel over zijn reis en ontwikkelingswerk in onze medische post midden in de Himalaya.  Daarna een typische Nepalese maaltijd en een reisfilm van een trektocht.

Wanneer: Op zaterdag 21 maart 2015 vanaf 19.00.

Waar: Parochiaal Centrum, Bibliotheekstraat 1, 9940 Evergem

Prijs: €18 pp (excl. drank), kinderen €10 via be14 3800 1081 6783

Reserveren via himalayanprojects@gmail.com, tel. 050385704-0488380277 of jan.dryhoel@skynet.be, tel. 0476499732

Flyer_A4.pdf (240.5 kb)

Solidariteitsfeest 24 februari 2014

Op 24 februari organiseren we een optreden van enkele Nepalese zangers hier op bezoek.  Samen met projectinfo en een Nepalese maaltijd gaat de opbrengst van deze actie ten voordele van de bekostiging van een niertransplantatie voor een 20 jarige jongen Sunil Sepuja genaamd.  Zijn vader zal deze avond ook aanwezig zijn om persoonlijk te getuigen.  Voor inschrijving kontakeer ons.  De avond gaat door in zaal Romero in de Venkelstrat 6 te 8000 Brugge en dit van 17:00 tot 24:00.

Benefiet Aasha project - 2013

Voor wie in Antwerpen een Nepalese maaltijd wil proeven en ook de projecten van Annemie Hermans en NEpal wil ontdekken:,ziehier haar uitnodiging:

Beste,

we nodigen u graag uit om te komen proeven van Nepal op zaterdag 4 mei 2013.  (17u tot 21u)
* reisinformatie
* informanten met wandelervaring uit verschillende trekkinggebieden
* voorstelling project aasha
* een heerlijke Nepalese maaltijd

Geef Nepalese kinderen méér dan een glimlach!   en kom proeven van het heerlijke Nepalese eten in Yeti House, vanaf 18u. Reserveer tijdig, want het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven aan €18 per persoon via info@treknepal.be .  De opbrengst gaat integraal naar project aasha.

Wie geen grote honger heeft, is van harte welkom voor allerhande reisinformatie over Nepal : trekking in de Himalaya, cultuur en religie, avontuurlijke activiteiten zoals rafting en canyoning, en zoveel meer. Wandelaars uit verschillende trekkinggebieden zullen aanwezig en aanspreekbaar zijn. U kunt kaarten en boeken inkijken, en proeven van Nepalese snacks.

Gratis Toegang!
Plaats: Yeti House, Van Arteveldestraat 45, 2060 Antwerpen
Ontdek de eeuwenoude tradities van dit prachtige land, en begin bij een bezoekje in Antwerpen op 4 mei!
tot dan,
Dinesh & Annemie
project aasha
in samenwerking met Yeti House, Himalayan Projects vzw en Ganesh Trekking Pvt. Ltd.

Ganesh Trekking Pvt.Ltd.
Dinesh & Annemie Khadka-Hermans
www.treknepal.be
tel

Nepalees Nieuwjaarsfeest april 2013

In het Sint-Leocollege in de Potterierei 11 te 8000 Brugge kunt u een authentieke Nepalese Nieuwjaarsfeest 2070 meebeleven met Nepalese maaltijd georganiseert door de Everest Society Belgium waarvan wij bestuurslid zijn.  Welkom om 18.00 uur en inschrijven via 0485790705 of kamalzi@hotmail.com.

Benefietavond 16 februari 2013

Op zaterdagavond 19.00 hielden we een benefiet in oud schooltje De Regenboog in de Scharphoutstraat 41 te 8380 Lissewege naar aanleiding van het nakend vertrek van vrijwilligster Ulrike Peere voor een stage in onze Medische Post in Chitre, Nepal.   Het was een leuke avond met heel wat info, een powerpoint-presentatie en een heuse Nepalese maaltijd met Nita's beroemde mo:mo's, samosa's, kip Tandoori en Bagmati-rijst met Dhal-saus. Meer dan 100 mensen kwamen op deze avond af en ik wil hen bedanken voor hun komst en steun.

Reisverslag 2012

Onze filmdag over de sponsorreis naar Nepal in 2011 in het pariochaal centrum van Winksele op 19 mei 2012 was een heel succes met meer dan 70 bezoekers.  Hierbij willen we vooral Rita en Frakke en haar vrienden bedanken voor de lekkere taarten en ook Marc Deckers, onze cameraman van dienst.  Ook hier gaat de volledige opbrengst naar onze projectwerking.