Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Hoe onze projecten met eigen ogen te aanschouwen

Regelmatig vragen sponsors ons hoe ze effectief hun finanicële giften aan het werk willen zien met een bezoek ter plaatse al dan niet gecombineerd met een touristische rondreis.  Dat kan uit eigen beweging of indien u wenst kunnen wij u daarbij informeren of assisteren.

Contacteer ons en we geven alle coördinaten, info en tips mee om één of verschillende sites te bezoeken.  Ook een verblijf in ons studentenhuis in Pokhara (850m, subtropisch en met zicht op 3 +8000m bergen) behoort tot de mogelijkheden.

Medische Post op 2400m Studentenhuis Pokhara 850m In Kathmandu

Groepsreizen

Maar regelmatig gaan we ook samen in groep op bezoek.  Dit jaar zijn er twee formules beschikbaar, waarvoor al een aantal mensen ingeschreven zijn: 

Rondreis in Nepal met optie Everest - najaar 2011

Voor onze 5de sponsorreis zoeken we medereizigers voor een 2-delige reis waarbij we eerst een 3-tal weken vooral culturele uitstappen maken in Kathmandu, Pokhara en Lumbini, geboorteplaats van Boeddha alsook de jungle van Chitwan.  Aansluitend een korte trekking naar onze projectsite Chitre (2400m) en omgeving in het Annapurna-massief.  Voor wie dan nog eens echt de witte Himalaya diep in wil bieden we aansluitend nog een 2-weekse trekking naar de Everest (Kala Pattar) aan waarbij we tot ongeveer 5600 meter hoog gaan !

Data: Deel 1: 27 sep - 18 okt (21 dagen) en aansluitend of apart Deel 2 Everest 18 okt – 2 nov (19 dagen)

Voor de volledige reisuitwerking zie onderstaande link om down te loaden (pdf).

nabij Pangboche 4000m Voor de Everest op 5400m Namche Bazar 3440m
REISVOORSTEL_2011_alg.pdf Reisvoorstel 2011 (349 kb)